Healing

Healing är att hjälpa en människa att bli fri från inre konflikter, så att hon lättare kan komma i kontakt med sina kvaliteter, högre potentialer och sin sanna identitet. Healing är att lösa orsakerna till sjukdom. Helen Gamborg, Det osynliga i healing, 2017, Regnbågsförlaget.

Jag har alltid dragits till det som i mångas mun kallas övernaturligt. För mig har det dock bara känts naturligt. Jag har inte behövt ifrågasätta det utan bara varit hemma i tankesättet. I dagens medicin fokuseras det på att behandla pågående process och minska symtom. Med healing letar man på kartan inom en själv för att finna orsaken till symtomet.

Om du ser på dig själv som en spännande skattkarta och för att finna skatten behöver du gå igenom många världar, eller som mina söner skulle ha uttryckt sig: ”För att kunna levla till nästa nivå” behöver du anta vissa utmaningar. Det finns inga genvägar. Du kommer att åka fast och antingen bannas ifrån spelet eller åka ned till en lägre nivå.

Jag har själv utbildning till Reiki 2 och i andlig healing. Av någon orsak så har jag alltid stannat innan målsnöret. Gick aldrig hela vägen till Reiki master eller skickade aldrig in mina 10 övnings behandlingar för att få diplomet i andlig healing. Jag styrs av någon inre rebell som säger att om jag följer regler och mönster blir jag begränsad, fångad. Jag vet. Det är något jag behöver jobba med att förstå.

I detta inlägg delar jag med mig en länk till en kvinna jag personligen mött igenom en healing cirkel jag deltog i. Hon är en fantastisk själ/människa som givmilt delar med sig av sin kunskap och ljusa energi. Jag önskar att alla skulle få chans att uppleva den. Åsa Miljand🙏

Jag vill inte avskriva det medicinska synsättet. Jag jobbar och har gjort det i 30 år och den behövs den med. Jag önskar bara att vi kunde bli mer öppna i sinnet och bjuda in det holistiska synsättet också. Vi är faktiskt inte artificiella varelser, inte än iallafall.

Gå gärna in och titta på vad som finns att erbjudas på deras sida.

Utan att

https://healspiritlounge.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: