En bön om personlig hjälp

Jag rensade lite bland mina papper och prylar och fann en inplastad bön som min far burit med sig. Min fader dog hastigt 2011 i en massiv lungemboli. Han dog i Florida efter att ha legar på intensiven ca. 1v. Han var den som väckte till liv mitt andliga sökande. Mitt sökande att förstå. Sista åren i min faders liv spenderade han i Cusco,Peru. Jag tror att han var lyckilg när han fick vara tillsammans med befolkningen och dela deras traditioner och läror och att vandra i bergen. Han hade ett ortoligt behov av att känna sig fri och det är en del han fört över till mig. Inte fri från relationer utan fri från samhället och dess regler.Jag tänkte dela med mig av hans bön för den är väldigt vacker och det är en kärleksförklaring till min far.

Må skaparen av allt med gudomlig välsignelse och personligt helande, hjälpa mig i denna stund av nöd.

Låt mig känna ditt ljus stråla in i mitt hjärta med kärlek, vänlighet, förlåtelse och förståelse. Låt mig ta del av din livsstyrka, ty du är det levande JAG ÄR.

Hjälp mig att uppleva det högsta ljuset, det intensiva klara ljuset som jag nu känner kommer till mig med stor värme och glädje- tränger in i mitt inre.

Låt mig ta emot din kärleksfulla vänlighet som helar mitt liv så jag kan bli fullständigt återställd och en levande varelse av perfektion och härlighet.

Jag känner din vänliga kärlek i mitt innersta väsen och låter din styrka med gudomligt ljus förnya min kropp, mitt sinne, min själ och min ande.

Låt din gudomliga kraft fortsätta att hjälpaoch stödja mig- att bibehålla flödet av din gudomliga kärlek och helande kraft och må ärkeängeln Raphaels krafter under ditt gudomliga beskydd, hjälpa mig till en perfekt förnyelse.

Amen Amen Amen och Amen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: