Saker jag fått information om men som jag inte får prata om

Om jag börjar så här: nästan allt du lärt dig i skolan och ifrån samhället är inte sant! Då kan du förstå hur förvridet hela processen blir inom dig, när du ska börja hantera den nya informationen och ta till dig den. Det är det där ögonblicket du får, när en information kommer till dig som är helt galen och du vill inte acceptera att det skulle kunna vara på det sättet men samtidigt är det en känsla inom dig som säger, det där har jag någonstans vetat hela tiden. Saker och händelser du upplevt tidigare som inte riktigt har stämt men som du avfärdat p.g.a att, det måste ju vara på det sättet. Det är ju den informationen jag fått ifrån så många håll. Ändå är det något som gnager i dig och du förstår inte vad det är. Vi människor gillar inte förändringar värst mycket. Vi vill gärna att saker och ting ska vara som dom alltid varit. Vi vill att vårat samhälle ska skydda oss emot det onda. Poliser, vårdpersonal, regeringen och alla myndigheter som skapats av våran regering under namnet ”Trygghet”.

Viljan att tillhöra något eller någon är så stark inom oss att vi inte ser att den grundas på rädsla. Existentiell rädsla. Den är så stark att vi faktiskt offrar våra närmaste i hopp om att överleva själva och INTE sviker eller avviker ifrån gruppen. Ett tydligt exempel är inom sporten och det vi kallar laganda. En laganda som innehåller psykiskt eller fysiskt våld är bara baserad på rädslan av att inte överleva. Det är därför man bara hyllar sitt lag när dom vinner och buar ut och skändar dem när de förlorar. När dom som leder oss som grupp inte lever upp till det vi förväntar oss känner vi oss svikna och övergivna. Titta bara på hur vi omedvetet sorterar människor i fack vid första mötet med en person. Hur många frågor i samtalet ni för, hinner du få innan frågan ”vad jobbar du med då” dyker upp? Behovet att veta om vi tillhör samma grupp i samhället är så starkt att vi måste sortera och värdera varenda människa runtomkring oss. Hade det behovet inte funnits hade skvallerpressen, google och plattformar som facebook inte uppkommit. Ingen hade lagt ut selfies.

Är det inte underligt att teknologin är så avancerad idag men att vi ännu inte upptäckt orsaken och boten till cancer? Vi har helt dissat kunskap ifrån erfarenhet mot att blint lita på proffsen, de lärda. De lärda har oftast bara läst sig till kunskap och för den blint vidare utan att ifrågasätta. När jag gick sjuksköterska utbildningen blev vi tvungna att lära oss leta på Pubmed och läsa forskningsartiklar samt skriva en egen studie enligt konstens alla regler. Jag vet inte hur många artiklar jag läste som faktiskt inte kom fram till något nytt. Känslan hos mig är att man vill inte att det ska bli några nya upptäckter. För att se till att detta sker så skapar man hårda förhållningsregler som begränsar mer än det främjar. Om sedan någon, som på eget sätt, genom egen kunskap kommer fram med en eventuell lösning, då häcklar vi och kränker. Håll dig inom ramarna och tillhör gruppen! Albert Einstein och Galilleo Gallilei var klassade som galningar på sin tid. Ett tydligt exempel, som vi faktiskt lider under idag är Germ theory/Terrain theory. Jag kan bara de engelska uttrycken då sverige faktiskt ligger långt bak i utvecklingen och vill du finna information måste du leta på utländska sidor. På 1800-talet fanns det två forskare, Louis Pasteur och Antoine Bechamp. Pasteur kom fram med penicillinet. Pasteur var sponsrad= styrd av Rockefeller. Rockefeller äger den medicinska utbildningen. Pengar styr världen. Följ pengarna. Mer tänker jag inte orda om det. Det behöver växa fram en nyfikenhet en önskan att förstå hos var och en av oss. Vi kan inte längre förvänta oss att någon annan ska göra jobbet.

Jag tänker avsluta detta med orden: Plandemi, depopulation, nanoteknologi och människohandel (pedofili). Allt som leder dig till rädsla för ditt liv är bara en manipulation och gaslightning för att kunna utöva makt. Mycket vill ha mer. Du är större och starkare än du tror. Ensam är sårbar, gemensamt är vi starka. Intentionen ska vara lycka, hälsa och frihet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: