Titta på ”Who we are (Documentary)” på YouTube

Publicerad av umlu

Det här är en blogg som jag, Ulrika valt att starta för att dela med oss av vårat livsval, Att bara vara. Att välja bort stressen och pressen av de liv vi levde tidigare. Att vara i nuet och verkligen uppskatta varje sekund. Hela tiden gör vi val. De flesta gör omedvetna val och det leder ofta till en känsla av maktlöshet och brist på motivation. Val behöver inte vara stora och livsomvändande. Det är dom små valen som tex vad ska jag ha för känsla när jag kliver ur sängen på morgonen, som är de viktiga att uppmärksamma. Det kommer att leda dig till en ny och spännande relation med dig själv och senare till nya spännande möten och situationer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: