Ängeln

Det kom en ängel in i mitt liv idag. Jag blev alldeles hänförd av hennes energi och kärlek. Hon visade mig vägar jag aldrig gått på tidigare eller visste fanns. Det kändes skönt och frigörande.

Mitt liv var som en grå och trång gång som aldrig tog slut. Helt plötsligt blev allt ljust och varmt.

Efter ett tag, när euforin lagt sig och jag började se mig omkring, såg jag att hennes ljus även lyste upp allt jag försökt glömma och gömma. Hon vägrade låta mig titta undan utan manade mig, uppmuntrade mig att möta mina skuggor. Sa, det är ok jag står brevid dig, var inte rädd.

En dag var hon inte längre kvar. Jag hade krypit tillbaka in i mitt skal igen och allt kändes bara tomt och kallt. Jag skyllde till en början allt på henne. Att det var hon som hade rört om och förstört. På bordet fann jag en dag ett brev utan avsändare.

Du kommer att bli bra. Har bara tron att du en dag kommer se det jag såg när jag tittade på dig ❤️

Änglar kommer och går. Dom kommer inte att göra jobbet åt dig men dom kommer att ge dig verktygen att hitta hem till dig själv. Dom vägleds av universum fram till dig då du ropat på hjälp. En sak är dock alltid säkert. Du är älskad och om du fortsätter att jobba på dig själv så kommer du en dag att få uppleva den kärleken igen, utan ett minsta tvivel i ditt hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: