Tvillingsjälar

Många har hört uttrycken tvillingsjäl eller själsfrände. Jag tänker dela med mig av min erfarenhet och hur jag ser på dessa själsresor.

Vi är alla kopplade till samma ursprungskälla, översjäl. Haka inte upp på orden jag använder. Språk och ord är begränsade.

Att vara en själ i en mänsklig kropp är begränsande. Själen är gränslös men kroppen har fysiska gränser. Vi kan kommunicera med varandra utan att använda våra kroppar och de instrument våra kroppar har som hjälpmedel, röst och kroppsspråk. Då pratar jag om telepati. Det är väldigt få idag som behärskar telepati. Vi är omgivna av konstant ljud och teknologi som upptar våra hjärnor ifrån att mottaga de frekvenser som telepati utgör. Telepati är mycket snabba/höga frekvenser och våra hjärnor är lite tröga. Dom är fullt upptagna med allt annat skräp vi matar dom med.

När en själ beslutar sig för att stiga in i en fysisk kropp är den aldrig ensam. Det finns beskrivet om något som kallas monadgrupp/själsgrupp. Jag tänker inte gå in på det här. Denna monadgrupp har själskontrakt skrivna med varandra. Själskontrakt som innehåller uppgifter för denna grupp att höja medvetandet på jorden. Tänker inte fördjupa mig i det heller.

Tvillingsjälar har ett kontrakt att jobba ihop för att två är starkare än en. Deras uppgift enskilt är att balansera det feminina och maskulina aspekterna i dem själva. Inte könsrelaterat utan utan omhändertsgande, mottagande (feminina) mot det agerande, genomförande (maskulina) . Nu generaliserar jag beskrivningen men det blir alldeles för långt att gå djupare in just här.

Tvillingsjälar har levt många liv tillsammans. Inte alltid som par men har haft betydande roller i varandras liv. Vi lever nu i en tid där förändring och frigörelse är av stor vikt för mänskligheten. Tvillingsjälar kommer att betyda mycket för den transformationen. Genom att frigöra sig ifrån karmiska mönster dom bär med sig frigör dom även de kollektiva karmiska snaran. Det är en svår uppgift och tunga prövningar behöver dom möta. Det är här styrkan går att finna i varandra.

Inte alltid klarar båda två av den prövningen utan en faller ur kontraktet av olika orsaker och någon annan ur monadgruppen får ta på sig uppgiften, för den som föll av. Det är en mycket smärtsam upplevelse för båda två. Dock ska man veta att bara för att man bryter kontraktet betyder det inte att man ger upp. Den egna resan fortsätter

Fler och fler börjar vakna upp till saknaden av sin tvillingsjäl. Detta är för att det inte är en romantisk saga utan en livsuppgift. När två människor själsligen känner igen varandra och båda är villig att göra jobbet som krävs utifrån det kontrakt som skrivits kommer dom att få uppleva känslor dom aldrig varit med om tidigare. Dom kommer även att möta ett så starkt motstånd utifrån som dom heller aldrig mött tidigare. Det motståndet består av rädsla. Rädsla över att förlora makten. En makt som vi människor givit bort som inte är någon annans rätt att ta. Faller en ur, dör eller känner att dom inte är starka nog att klara av uppgiften, är den andra partern tvungen att gå vidare. Det är tufft men det är lika tufft att bli kvar i mörkret. För det är just det som karma är. Ditt eget mörker.

Detta är hur jag ser på tvillingsjälar och deras uppgift. Jag har själv råkat ut för att min partner inte orkade göra jobbet. Jag älskar honom fortfarande och önskar honom all lycka och hälsa han kan få/vill ha. Ingen skuld bara sorg.

Ett svar till ”Tvillingsjälar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: