Idag

Jag ifrågasätter inte när något inte går den väg jag hade önskat att det skulle gå. Om det inte fungerar, så fungerar det inte. Om saker och skeenden går lätt och smärtfritt, så gör det bara det. Omen människa bestämmer sig för att försvinna ur mitt liv, så kommer jag att hålla upp dörren för dem. Om dom beslutar sig för att stanna, kommer jag göra mitt bästa för att vara ärlig och sann till det som är. Det är ingen idé att stressa upp sig över det som sker i våra liv. Det som är menat för mig, kommer att härda ut och finnas kvar. Om det inte blir som jag hade tänkt mig, kommer jag att tacka livet för lärdomen och erfarenheten det erbjöd mig och vara öppen för det nya att ta plats.

Det är inte våran uppgift att ”uppfostra” andra, att ta över och ansvara för deras livsläxor. Vi kan inte hjälpa någon som inte är redo att ta emot hjälp. Vi kan bara låta dom gå och med kärlek tacka dem för deras hjälp att öppna upp våra ögon till vad det är vi egentligen vill ha ut av våra liv. Det gäller i alla relationer till andra människor. Arbete, familj, vänner och kärleks relationer. Låt inte din magkänsla kliva upp till ditt huvud och omformas till negativa tankar. Släpp taget och se vad som försvinner och vad som stannar kvar.

Vi har ofta så höga krav på oss själva. Utan att vi märker det överför vi dessa krav på dem vi tar in i våra liv. Vi låter dom ta över ansvaret på det vi själva inte klarar av. Det är mycket lättare att bli besviken på någon annan än på sig själv. Att säga, det är ditt fel att jag mår så dåligt.

Nä, träna på att välja dig först. Att välja kärlek istället för motstånd. När vi bestämmer oss för att välja kärlek så kommer vi så småning om att bli kärlek. D.v.s vi kommer att bli mer kapabla att ge kärlek och att ta emot kärlek. Inte bara romantisk kärlek utan all sorts kärlek.

Ha en fin söndag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: