Ingen ilska längre bara en otrolig sorg

Bit för bit ser jag hur dom närmast omkring mig faller sönder. Att det inte går fortare än det än det gör är kroppens fantastiska förmåga att vilja leva. I början försökte jag öppna ögonen på andra, få dem att se vad som pågår och har pågått under en längre tid. Ilska,idiotförklarande eller utfrysning men jag fortsatte ändå. Jag fortsatte tills jag insåg att det började bryta ned mig själv. Jag var tvungen att själv inse att jag har ingen rätt att lägga mig i en annans själs livsval. Hur mycket jag än ville rädda och älska så är den största universuella lagen den fria viljan och jag behövd börja älska mig själv först.

Utöver all skit som sprayas i våran atmosfär, alla gifter som tillsätts i vårat dricksvatten eller i fodret till djuren vi äter. Utöver det så injecerar vi gifter, vaccin, cellgift, droger. Vi tar tabletter som aldrig förr. Psykisk ohälsa är mer ett naturligt tillstånd och självmords frekvensen sprider ut sig i alla åldrar. Biverkningarna ökar både i mängd och intensitet men ingen vill förstå varför.

Hatet mot varandra ökar i samband med att hoten utifrån ökar. Vi ska vara rädda säger man och försök inte att tänka själv, då blir du bara vilseledd.

Det gör ont och jag släpper taget. Jag kan inte spendera resten av mitt liv med att vara arg. När min sorg är över finns bara kärlek kvar. Ni ska veta att jag ser er. Min sorg är inte för min skull, utan för er. Jag är inte, har aldrig kännt mig som något större än dom människor runtomkring mig. Jag är en av alla andra men jag är inte rädd. Jag litar på livet, min kropp och det livsval min själ har valt åt mig. Det betyder inte att jag ibland tvivlar eller blir ledsen när dom jag litat på sviker mitt förtroende och nedvärderar mig. Att var fri ifrån rädsla är inte det samma som att vara utan känslor. Tvärtom, så blr jag närmare ett bredare spektrum av känslor.

Till alla er jag kämpat för. Jag älskar er och sörjer med er. Jag kommer alltid att hoppas att ni finner sanningen i era hjärtan och resa er upp igen. Min nya resa är att släppa taget men med en öppen famn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: