När tystnaden infaller

Ibland lämnar vissa beslut dig mitt i tystnaden. I limbo där ingenting riktigt känns. Varken glädje, ilska, sorg eller smärta. Bara ett vacuum. Hjärnan har tystnat och väntar på instruktioner att agera efter. Man provar olika känslor men inget vill riktigt ta tag i en. En liten oroskänsla i magen men det är allt.

Det är härifrån man har möjlighet att skapa något nytt. Jag tror dock inte du ska rusa in i skapande. Då är risken stor att du bara återskapar något av det du förut levt efter. Försök att stanna kvar i tystnaden en stund. Var inte rädd och plocka inte in hopplösheten. Vad är det man säger, det är alltid mörkast innan det börjar ljusna igen.

I helgen gick jag en kurs i reiki healing i Göteborg. Jag hade redan tagit denna initiering 2001 men har inte praktiserat efteråt och ville börja om ifrån grunden igen. Jag har i några år befunnit mig ibland människor som inte alls ha velat utveckla sig själva eller höja sin inre frekvens. Det har fått mig att känna mig låg och komprimerad och förtvivlad. Gång på gång har jag ställt mig frågan varför vill så många fortsätta må så dåligt? Jag var utsvält på umgänge med likasinnade. Min egen energi sinade sakta men säkert. Självförakt och brist på tillit till livet bara ökade. Jag kände mig utnyttjad och ljugen till.

Jag förstår att människor med samma kall som mig känns i början spännande och sköna att ha i sin närhet. Man glider lksom på en annan människas livsenergi och kärlek. För kärlek är det som är livsenegi. Men, du vet någon gång tar smekmånaden slut och självarbetet behöver börja. Då är det lätt att vilja förminska och projicera sina egna känslor på en sån som mig.

Vad är jag då? Jag är inte ensam om detta. Det är inte ett unikt tillstånd ämnat åt några få. Det är ett tillstånd vi alla borde sträva efter men det är alltid så att några måste börja. Börjar du leta online så kommer du att finna att vi blir fler och fler. Jag har själv läst och letat en del för att komma till den insikten. Min uppgift är att väcka upp människor. Att försöka förstå att allt dom lärt sig hitintills är baserat på en lögn om att du är ingen speciell, bara en i mängden.

Är det någon form av religion eller frikyrklighet? Nä, absolut inte! Dessa former är styrda av regler som hämmar eller förminskar. Du ska vakna upp till frihet, kärlek och möjligheter. Livet ska inte bara vara en transportsträcka ifrån födsel till död. Livet ska upplevas. Pengar och status ska inte styra dina möjligheter

Jag trodde jag hade hittat mitt livs kärlek och min plats på jordenför 1,5 år sedan. Kanske var det så men det blev inte så. Jag och min partner delade inte samma livsfilosofi. Han var styrd av smärta och jag försökte desperat få honom ur sitt eckorrhjul. Då jag inte nådde honom klev min självstraffande sida in. Det slutade att jag lämnade allt och flyttade därifrån. Vi har efter det gjort några taffliga försök att återskapa en förening men det har inte lyckats. Jag vet att vi båda älskar varandra djupt fortfarande men vi är på två olika nivåer och dom ligger långt ifån varandra.

Ibland är det enda möjliga man kan göra är att släppa taget och falla fritt. Det är här mitt personliga limbo klev in. Tystnaden kom. Efter att ha spendrat en helg med likasinnade,d.v.s människor som har viljan att förändra, insåg jag hur svältfödd jag känt mig. Min egen energi höjdes och min intuition stärktes. Om den jag älskar inte har viljan att vara där med mig, så blir mitt val att gå iväg. Jag hoppas att han en dag möter någon som når fram och får honom att inse vad att leva ska vara. Jag hoppas att så många som möjligt ska komma till den insikten. Jag hoppa att ni kommer att känna hur det känns när högfrekvent energi strömmar igenom era kroppar. Jag hoppas att ni ser igenom livs lögnen. Jag hoppas att ni kommer att kunna älska och bli älskade tillbaka. Jag hoppas att ni ser varenda dag som något fantastiskt och inte bara längtar efter helgen eller semestern. Jag hoppas att vi möts någon dag i glädje och framtidstro. För ni vet, ensam är bara ensam. Tillsammans är vi kompletta.

Det är just det min livsuppgift är. Att få så många som möjligt får uppleva det samt skapa det för mig själv. Kom ihåg, tystnaden är det enda ställe du har möjlighet att lyssna till dig själv. Ditt sanna jag❤️💫

Ett svar till ”När tystnaden infaller”

  1. 🙏❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: