Blogg

Gaia Sophia

Ängeln

Det kom en ängel in i mitt liv idag. Jag blev alldeles hänförd av hennes energi och kärlek. Hon visade mig vägar jag aldrig gått på tidigare eller visste fanns. Det kändes skönt och frigörande. Mitt liv var som en grå och trång gång som aldrig tog slut. Helt plötsligt blev allt ljust och varmt.Fortsätt läsa ”Ängeln”

Ondska

Så här ser jag på ondska. Ondska är en energi som drivs av hat och förakt. Hat och förakt i sin tur kommer av rädsla. En hund är aldrig ond men den kommer att attackera dig om den är rädd. Nu är det en skillnad mellan djur och människor och det är hur vi använderFortsätt läsa ”Ondska”

Du bara du fast aldrig ensam

Måndag morgon. Det var en så vacker morgon när jag tog hunden på morgon prommenad. Himlen var orangefärgad och vårfåglarna pratade i mun på varandra. Efter en liten stund började vinden ta fart och gråa moln drog över himlen. Dags att gå hem igen, till värmen inomhus och morgonkaffet. April är en månad full avFortsätt läsa ”Du bara du fast aldrig ensam”

Eftertanke

En av mina äldsta vänner har alltid sagt till mig att hon terapibakar. När omvärlden blir för jobbig och påtryckande så bakar hon. Hon är en fantastisk bagerska och min mellan son frågar alltid efter hennes frallor. Ett år har gått sen jag valde att flytta ifrån Stockholm upp till Östersund. Som alltid går minaFortsätt läsa ”Eftertanke”

Villkorlig eller villkorslös

Om du hamnat i en plats i livet där du känner att du inte kommer någon vart och det mesta känns omotiverande. Här är det vanligt att man börjar leta runt på nätet eller efter självutvecklande böcker. Ett ord som du säkerligen kommer att stöta på är villkorslös kärlek. Detta ord omfattar inte bara relationsFortsätt läsa ”Villkorlig eller villkorslös”

Du kör bilen

Idag är jag i Uppsala. Jag har varit tvungen att ta ett steg ur mitt privatliv och bara återorientera mig i mig själ(v) för mig själv. Livet har sitt sätt att ruska om oss för att vi ska stanna upp, reflektera över våra val och sen besluta om de behöver ändras eller fortsättas. Sitter påFortsätt läsa ”Du kör bilen”

När man inte vet vad man vill göra men absolut vet vad man inte vill fortsätta med

Jag har alltid drivits av att hjälpa andra att må bättre. Jag är idag 53 år och har jobbat sedan jag var 18 år inom vårdyrket. Jag började som vårdbiträde och har sedan utbildat mig vidare för att de senaste 15 åren jobbat som specialist sjuksköterska inom anestesi. Jag har vid flertal tillfällen varit delaktigFortsätt läsa ”När man inte vet vad man vill göra men absolut vet vad man inte vill fortsätta med”

Till mina barn

Jag har inte alltid varit den bästa mamman för er. Jag har varit sträng, inte haft dom ekonomiska resurserna att stötta er med, ofta inte haft orken att hjälpa med läxor eller en bil och körkort för att hämta och lämna er när ni behövt det. När ni var 13, 10 och 6 år separeradeFortsätt läsa ”Till mina barn”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.